Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Nitithamyong, Anadi"'
Autor:
Winuprasith, Thunnalin, Khomein, Piyachai, Mitbumrung, Wiphada, Suphantharika, Manop, Nitithamyong, Anadi, McClements, David Julian
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2018 83:153-164
Autor:
Chamchan, Rungrat, Sinchaipanit, Pornrat, Disnil, Sasapin, Jittinandana, Sitima, Nitithamyong, Anadi, On-nom, Nattira
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 10, pp. 2172-2182.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2016-0502
Autor:
Patthamakanokporn, Oruma, Puwastien, Prapasri, Nitithamyong, Anadi, Sirichakwal, Prapaisri P.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2008 21(3):241-248
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2000 13(4):319-327
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
American Journal of Potato Research; Nov1999, Vol. 76 Issue 6, p337-343, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chearskul S; Department of Physiology, Faculty of Medicine, Siriraj Hospital, Mahidol University, Bangkok, Thailand. sisch@mahidol.ac.th, Supingklud N, Nitithamyong A, Sirichakwal P
Publikováno v:
Journal of the Medical Association of Thailand = Chotmaihet thangphaet [J Med Assoc Thai] 2006 Jul; Vol. 89 (7), pp. 997-1003.