Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Nithiyanantham, Srinivasan"'
Autor:
Nithiyanantham, Srinivasan a, b, Arumugam, Sankar c, Hsu, Hui-Ting d, Chung, Chia-Min a, Lee, Chi-Pin a, Tsai, Ming-Hsui e, Yeh, Kun-Tu f, Luo, Shun-Yuan c, Ko, Ying-Chin a, ⁎
Publikováno v:
In Life Sciences 15 April 2021 271
Autor:
Huang, Chih Yang a, b, c, d, e, Nithiyanantham, Srinivasan a, Liao, Jia Ying f, Lin, Wan Teng f, ∗
Publikováno v:
In Journal of Food and Drug Analysis January 2020 28(1):94-102
Autor:
Wei-Ling Chen1,2,3,4, Nithiyanantham, Srinivasan4, Yan-Chiao Mao5,6,7, Chih-Hsin Muo8, Chih-Pin Chuu9, Shih-Ping Liu1,10,11, Min-Wei Huang3, Kuan-Pin Su1,4,12 cobolsu@gmail.com
Publikováno v:
Clinical Psychopharmacology & Neuroscience. Aug2022, Vol. 20 Issue 3, p526-535. 10p.
Autor:
Zengin, Gokhan a, ⁎, Nithiyanantham, Srinivasan b, Locatelli, Marcello c, d, Ceylan, Ramazan a, Uysal, Sengul a, Aktumsek, Abdurrahman a, Selvi, Palanisamy Kalai e, Maskovic, Pavle f
Publikováno v:
In European Journal of Integrative Medicine June 2016 8(3):286-292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products May 2013 43:261-269
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2012 27(1):52-60
Autor:
Chih Yang Huang1,2,3,4,5 (AUTHOR), Nithiyanantham, Srinivasan1 (AUTHOR), Jia Ying Liao6 (AUTHOR), Wan Teng Lin6 (AUTHOR) 040770@thu.edu.tw
Publikováno v:
Journal of Food & Drug Analysis. Jan2020, Vol. 28 Issue 1, p94-102. 9p. 1 Color Photograph, 2 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Chang, Ruey-Lin1, Nithiyanantham, Srinivasan2, Huang, Chih-Yang3,4,5,6 cyhuang@mail.cmu.edu.tw, Pai, Pei-Ying7, Chang, Tung-Ti8, Hu, Lai-Chin9, Chen, Ray-Jade10, VijayaPadma, V.11, Kuo, Wei-Wen12
Publikováno v:
PLoS ONE. 6/18/2019, Vol. 14 Issue 6, p1-16. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.