Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"Nissar, J."'
Autor:
Furhan, J.1 (AUTHOR) junaidfurhan86@gmail.com, Nissar, J.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Jan2021, Vol. 57 Issue 1, p40-47. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahad T; Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, J&K 190006, India., Gull A; Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, J&K 190006, India., Masoodi FA; Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, J&K 190006, India. Electronic address: masoodi_fa@yahoo.co.in., Gani A; Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, J&K 190006, India., Nissar J; Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, J&K 190006, India., Ganaie TA; Department of Food Technology, IUST, Awantipora, J&K 192122, India., Masoodi L; Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, J&K 190006, India.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2023 Jun 15; Vol. 240, pp. 124331. Date of Electronic Publication: 2023 Apr 05.
Autor:
Ahad T; Department of Food Technology, University of Kashmir, Srinagar, India., Gull A; Department of Food Technology, University of Kashmir, Srinagar, India., Masoodi FA; Department of Food Technology, University of Kashmir, Srinagar, India., Nissar J; Department of Food Technology, University of Kashmir, Srinagar, India., Masoodi L; Department of Food Technology, University of Kashmir, Srinagar, India., Sajad Wani M; Department of Food Technology, University of Kashmir, Srinagar, India.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2023 Jan 15; Vol. 103 (1), pp. 73-82. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 12.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gan, Puying1 (AUTHOR) ganpuying@126.com, Ren, Zhangjun1 (AUTHOR), Xiong, Chao1 (AUTHOR), Yu, Jinhai1 (AUTHOR), Wang, Yaohua1 (AUTHOR), Liao, Hongfei1 (AUTHOR) lhfzf@126.com
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/22/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Ahad T; Department of Food Science and Technology, SKUAST-K, Shalimar, Srinagar, 190025 India., Gull A; Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar, 190006 India., Nissar J; Department of Food Science and Technology, SKUAST-K, Shalimar, Srinagar, 190025 India., Masoodi L; Department of Food Science and Technology, SKUAST-K, Shalimar, Srinagar, 190025 India., Rather AH; Department of Food Science and Technology, SKUAST-K, Shalimar, Srinagar, 190025 India.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2020 Oct; Vol. 57 (10), pp. 3556-3563. Date of Electronic Publication: 2020 Apr 08.
Autor:
Birjandi Toroghi, Zohreh1 (AUTHOR), Niazmand, Razieh2 (AUTHOR) r.niazmand@rifst.ac.ir, Moradinezhad, Farid1 (AUTHOR) fmn_46@yahoo.com, Bayat, Hassan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7417-7427. 11p.
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science. 2024, Vol. 54 Issue 3, p358-376. 17p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.