Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Nishikawa, Hanako"'
Autor:
Sasaki, Masaru, Nishikawa, Hanako, Suzuki, Sonomi, Moser, Michael, Huber, Maria, Sawasato, Katsuhiro, Matsubayashi, Hideaki T., Kumazaki, Kaoru, Tsukazaki, Tomoya **, Kuruma, Yutetsu, Nureki, Osamu, Ueda, Takuya, Nishiyama, Ken-ichi
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 6 December 2019 294(49):18898-18908
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biochemical and Biophysical Research Communications 27 May 2017 487(2):477-482
Publikováno v:
FEBS Letters; Mar2021, Vol. 595 Issue 5, p647-654, 8p
Autor:
Endo Y; The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University, Morioka, Japan., Shimizu Y; Department of Biological Chemistry and Food Science, Faculty of Agriculture, Iwate University, Morioka, Japan., Nishikawa H; Department of Biological Chemistry and Food Science, Faculty of Agriculture, Iwate University, Morioka, Japan., Sawasato K; Department of Biological Chemistry and Food Science, Faculty of Agriculture, Iwate University, Morioka, Japan., Nishiyama KI; The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University, Morioka, Japan nishiyam@iwate-u.ac.jp.; Department of Biological Chemistry and Food Science, Faculty of Agriculture, Iwate University, Morioka, Japan.
Publikováno v:
Life science alliance [Life Sci Alliance] 2021 Oct 12; Vol. 5 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Oct 12 (Print Publication: 2022).
Autor:
Nishikawa H; The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University, Morioka, Japan., Sasaki M; The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University, Morioka, Japan., Nishiyama KI; The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University, Morioka, Japan.; Department of Biological Chemistry and Food Sciences, Faculty of Agriculture, Iwate University, Morioka, Japan.
Publikováno v:
Bio-protocol [Bio Protoc] 2020 May 20; Vol. 10 (10), pp. e3626. Date of Electronic Publication: 2020 May 20 (Print Publication: 2020).