Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ning, Xibin"'
Autor:
Zhang, Yixin, Yang, Zilu, Zhao, Shuaidong, Gai, Jiaxuan, Wang, Liping, Ning, Xibin, Tao, Ningping
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2023 34
Autor:
YI Qing, NING Xibin
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 4, Pp 510-516 (2023)
ObjectiveA co-enrichment medium SSV which can simultaneously enrich Salmonella, Staphylococcus aureus and Vibrio parahaemolyticus was developed for the simultaneous detection of the above three foodborne pathogens in foods.MethodsAccording to the n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5198f8b326284c168a9636a046a32113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yi Q; College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China., Ning X; College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China Laboratory of Quality and Safety Risk Assessment for Aquatic Products on Storage and Preservation(Shanghai), Ministry of Agriculture; National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai) ShanghaiTechnology (Shanghai), Shanghai 201306, China.
Publikováno v:
Wei sheng yan jiu = Journal of hygiene research [Wei Sheng Yan Jiu] 2022 May; Vol. 51 (3), pp. 470-475.