Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"Ninfali Paolino"'
Autor:
De Nicola, Gina Rosalinda, Bagatta, Manuela, Pagnotta, Eleonora, Angelino, Donato, Gennari, Lorenzo, Ninfali, Paolino, Rollin, Patrick, Iori, Renato
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2013 141(1):297-303
Autor:
Papi, Alessio, Farabegoli, Fulvia, Iori, Renato, Orlandi, Marina, De Nicola, Gina R., Bagatta, Manuela, Angelino, Donato, Gennari, Lorenzo, Ninfali, Paolino
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2013 138(2-3):1521-1530
Autor:
Lanza, Barbara, Panato, Anna, Valentini, Laura, Rodegher, Pamela, Bortolotti, Federica, Battistelli, Michela, Ninfali, Paolino, Gobbi, Pietro
Publikováno v:
European Journal of Histochemistry, Vol 64, Iss 3 (2020)
European Journal of Histochemistry : EJH
European Journal of Histochemistry : EJH
The present study investigated the morphology of fresh and brine-cured table olives (TOs) as well as the changes that occur when drupes are attacked by the fruit fly Bactrocera oleae. Morphological analyses were performed using light microscopy (LM)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scarpa, Emanuele-Salvatore1 emanuele.scarpa@uniurb.it, Ninfali, Paolino1 paolino.ninfali@uniurb.it
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jul2015, Vol. 16 Issue 7, p15727-15742. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ninfali, Paolino1 (AUTHOR) paolino.ninfali@uniurb.it, Chiarabini, Andrea1 (AUTHOR), Angelino, Donato1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Sep2014, Vol. 65 Issue 6, p708-712. 5p. 2 Charts, 1 Graph.