Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Nindjin, Charlemagne"'
Autor:
Doh, Amenan Aline, Adjouman, Yao Désiré, Nindjin, Charlemagne, Kouamé, Kohi Alfred, Solange, Gbezo Aka, Ouattara, Kolo Boubacar, Amani, N'Guessan Georges
Publikováno v:
In Heliyon November 2023 9(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adjouman Yao Désiré, Nindjin Charlemagne, Kouadio Degbeu Claver, Tetchi Fabrice Achille, Sindic Marianne
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 4, Pp e06804- (2021)
The results of a recent study on starch-based films of improved cassava varieties show that these films have poor barrier properties and lower mechanical strength. Thus, for some applications, improving their resistance to breaking forces is a key fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/869fe44172ca49798dea507b02877162
Autor:
Kouassi, Kouadio Benal1,2 (AUTHOR) benal.kouasssi@csrs.ci, Nindjin, Charlemagne1,2 (AUTHOR), Kouassi, Kouakou Nestor1,2 (AUTHOR), Amani, N'GUESSAN Georges1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p2617-2626. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Sciences. 11:1232-1249
The aim of our study was to evaluate physical properties of cashew nuts from the three main production areas in Cote d’Ivoire namely Bondoukou, Dabakala and Mankono after 6 months of storage in identical conditions. Sample cashew nuts have been col
Les Indications Géographiques (IG) en Côte d'Ivoire : acquis et défis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::5077a32a4ba5c6885e449f25c70db72d
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03791985
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03791985
Autor:
Kouadio, Olivier Kouadio, Nindjin, Charlemagne, Bonfoh, Bassirou, N’dri, Denis, Amani, Georges N’guessan
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:153-159
Autor:
Amanzou Nogbou Andetchi Aubin, Nindjin Charlemagne, Kouassi Kouadio Benal, Mobio Jacob Aubin, Kouakou Kouakou Phillips, Kouamé Kohi Alfred, Amani N'guessan Georges
Publikováno v:
Journal of Marketing Management (JMM). 9