Zobrazeno 1 - 10
of 399
pro vyhledávání: '"Nilsen Roy M"'
Autor:
Olsen, Marie Njerve, Halse, Anne-Kristine, Skeie, Elisabeth, Lein, Regina Küfner, Nilsen, Roy M., Tangvik, Randi J.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition April 2024 43(4):926-935
Autor:
Andersen, Tiina M., Brekka, Anne Kristine, Fretheim-Kelly, Zoe, Lujan, Manel, Heimdal, John-Helge, Clemm, Hege H., Halvorsen, Thomas, Fondenes, Ove, Nilsen, Roy M., Røksund, Ola D., Vollsæter, Maria
Publikováno v:
In Chest
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Health Services Research, Vol 12, Iss 1, p 367 (2012)
Abstract Background Health authorities in several countries have decided that the health care services should be evidence-based. Recent research indicates that evidence-based practice may be more successfully implemented if the interventions overcome
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ed1c5b68233456f901e933c784237b9
Publikováno v:
BMC Surgery, Vol 9, Iss 1, p 17 (2009)
Abstract Background The antibiotics used for prophylaxis during surgery may influence the rate of surgical site infections. Tetracyclines are attractive having a long half-life and few side effects when used in a single dose regimen. We studied the r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b072eb97b4674946b9e24fefe21f90c4
Autor:
Folven, Kristin I., Tangvik, Randi J., Nilsen, Roy M., Beck, Anne Marie, Hetlevik, Øystein, Biringer, Eva
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN June 2023 55:440-446
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skeie, Eli, Sygnestveit, Kari, Nilsen, Roy M., Harthug, Stig, Koch, Anne Mette, Tangvik, Randi J.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition July 2021 40(7):4738-4744
Publikováno v:
In Clinical Nutrition April 2021 40(4):2128-2137