Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Nikoopour, Hooshang"'
Autor:
Shojaee-Aliabadi, S., Nikoopour, Hooshang, Kobarfard, Farzad, Parsapour, Mahdi, Moslehishad, Maryam, Hassanabadi, Hassan, Frias, Jesus Maria, Hashemi, Maryam, Dahaghin, Ezzat
Publikováno v:
Articles
Background Acrylamide as a possible carcinogen is known to form in heated carbohydrate-rich food such as potato chips. In this study, the effect of three potato varieties (Agria, Sante and Savalan) and two blanching conditions ((75˚C for 9 min and 8
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1248::051f9000624138ed3aa794657081901b
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/138
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.