Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Nikoomanesh, P"'
Autor:
Nader Markazi-Moghaddam, Mojgan Mohammadimehr, Mahdi Nikoomanesh, Ramin Rezapour, Sanaz Zargar Balaye Jame
Publikováno v:
BMC Health Services Research, Vol 24, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background The first crucial step towards military hospitals performance improvement is to develop a local and scientific tool to assess quality and safety based on the context and aims of military hospitals. This study introduces a Quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afbd6c17c08a4a7880d57f10029e1029
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majid Zare-Bidaki, Farahnaz Ghasemi, Elaheh Allahyari, Mostafa Ashrafipour, Pouria Mohammadparast Tabas, Fatemeh Nikoomanesh
Publikováno v:
مجله دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, Vol 29, Iss 3, Pp 275-284 (2022)
Background and Aims: Pistacia atlantica is one of the medicinal plants native to Iran and known for its antimicrobial properties. Therefore, the present study aimed to investigate the antibacterial and antifungal effects of the aqueous extract of P.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7237c11d11e4a6290052df0d272e00c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Health Science Monitor, Vol 1, Iss 1, Pp 32-38 (2022)
Background & Aims: Estimates and available statistics indicate that, on average, 20% to 30% of the costs of a hospitalized patient are related to drugs and consumables, and on the other hand, more than 95% of treatment processes depend on drugs and m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51bfd8ca09ea49509a263e4b3b10b60c
Publikováno v:
Physiological Reports, Vol 11, Iss 2, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Diet has the potential to decrease oxidative stress and inflammation and this may be beneficial in several diseases. This study investigated the association between food quality score (FQS) with antioxidant and inflammatory properties in 171
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e53e812bb1ea4059a1975d678d71d3cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.