Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Nikoo, Alireza Mehregan"'
Autor:
Zadjafar, Amirmohammad, Zibaee, Arash, Mozhdehi, Mohammad Reza Abbasi, Nikoo, Alireza Mehregan
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology April 2024 57
Publikováno v:
Iranian Journal of Horticultural Science; Jun2024, Vol. 55 Issue 1, p35-50, 16p
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2018 26:126-132
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculturae Conspectus Scientificus
Volume 88
Issue 2
Volume 88
Issue 2
Given the high perishability of strawberry fruit, the edible coating will maintain its postharvest quality. Edible coatings have gained considerable attention due to their ability to extend fruits shelf life. Therefore, in this study two edible coati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
One of the major challenges with microencapsulation and delivery of low molecular weight bioactive compounds is their diffusional loss during storage and process conditions as well as under gastric conditions. In an attempt to slow down the release r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_________5::c13bccd918cf3745410111aade8a82da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikoo AM; Department of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box 91895/157/356, Mashhad, Iran., Kadkhodaee R; Department of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box 91895/157/356, Mashhad, Iran. Electronic address: r.kadkhodaee@rifst.ac.ir., Ghorani B; Department of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box 91895/157/356, Mashhad, Iran., Razzaq H; Scientist in Department of food innovation, The New Zealand Institute for Plant and Food Research, New Zealand., Tucker N; School of Engineering, Brayford Pool, Lincoln LN6 7TS, United Kingdom.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2018 Sep; Vol. 116, pp. 208-216. Date of Electronic Publication: 2018 May 02.