Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Nikodinoska I"'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Ward, P.T., author, Vartiainen, S., author, Apajalahti, J., author, Timmons, R.A., author, Moran, C.A., author, Nikodinoska, I., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :576-576
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Nikodinoska, I., author, Moran, C., author, Gonda, H., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :446-446
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Nikodinoska, I., author, Moran, C., author, Gonda, H., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :445-445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MAZZOLA, GIUSEPPE, STEFANINI, ILARIA, BIAVATI, BRUNO, DI GIOIA, DIANA, Nikodinoska I, Melero B, Rovira J, Langerholc T, Rossi M
Introduction: Food safety and preservation are major priorities for consumers and associated industry. Ancient methods of food preservation are still employed in the production of meat products, such as curing with nitrite or nitrate. Nitrite derivin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::c57afcc0effaa4416e1933078b4e7b9b
http://hdl.handle.net/11585/342519
http://hdl.handle.net/11585/342519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.