Zobrazeno 1 - 10
of 1 070
pro vyhledávání: '"Nikitina E."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 71, p 01070 (2023)
The article describes the effect of probiotic strains Lacticaseibacillus rhamnosus AG16, Limosilactobacillus fermentum HFD1, and Lactiplantibacillus plantarum LS-4.4 on the meat quality of quail. The strains were grown on a whey-based nutrient medium
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20ce7f4cae3f4a258bfa01726900f295
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 392, p 01029 (2023)
The use of flaxseed mucilage as a natural stabilizer in fermented milk was studied by varying the species of lactic acid bacteria used. It was found that flaxseed mucilage was effective in improving texture characteristics, reducing hardness and incr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50479e1452544a33a983e0c471facf8d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikitina, E. P.1 (AUTHOR) lenauude@mail.ru, Taraskin, V. V.1 (AUTHOR), Budaeva, O. D.1 (AUTHOR), Shiretorova, V. G.1 (AUTHOR), Bazarzhapov, Ts. Zh.1 (AUTHOR), Bazarsadueva, S. V.1 (AUTHOR), Pintaeva, E. Ts.1 (AUTHOR), Radnaeva, L. D.1 (AUTHOR), Tulokhonov, A. K.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Doklady Earth Sciences. Dec2023, Vol. 513 Issue 2, p1417-1421. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zatsepina, O. G., Nikitina, E. A., Shilova, V. Y., Chuvakova, L. N., Sorokina, S., Vorontsova, J. E., Tokmacheva, E. V., Funikov, S. Y., Rezvykh, A. P., Evgen’ev, M. B.
Publikováno v:
Cell Stress & Chaperones, 2021 May 01. 26(3), 575-594.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48724332
Autor:
Shtyrlin, N. V., Sapozhnikov, S. V., Nikitina, E. V., Iksanova, A. G., Agafonova, M. N., Kayumov, A. R., Bulatova, E. S., Kazakova, R. R., Vafina, R. M., Pugachev, M. V., Gatina, A. E., Shtyrlin, V. G., Balakin, K. V., Shtyrlin, Yu. G.
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry; Aug2024, Vol. 94 Issue 8, p1879-1904, 26p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.