Zobrazeno 1 - 10
of 316
pro vyhledávání: '"Nikiema, L"'
Publikováno v:
Journal of Health, Population and Nutrition, 2010 Feb 01. 28(1), 67-75.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23499771
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science et Technique, Sciences de la Santé; Vol 36, No 1-2 (2013); 17-28
L’état nutritionnel des femmes enceintes est important pour le pronostic de la grossesse et le poids de naissance des enfants. Cette étude a évalué les effets de la supplémentation maternelle alimentaire sur l’état nutritionnel de la mère
Autor:
Martin-Prével, Yves, Allemand, Pauline, Nikiema, L., Ayassou, K. A., Ouedraogo, H. G., Moursi, M., De Moura, F. F.
Background Food-based approaches such as biofortification are meant to sustainably address micronutrient deficiencies in poor settings. Knowing more about micronutrient intakes and deficiencies is a prerequisite to designing and evaluating interventi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::857b3b125c081630dab93b2b1b5c889d
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010066741
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010066741
Autor:
Cliffer IR; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Nikiema L; Institut de Recherche en Sciences de la Santé, Centre National de Recherche Scientifique et Technologique, Ouagadougou, Burkina Faso., Langlois BK; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Zeba AN; Institut de Recherche en Sciences de la Santé, Centre National de Recherche Scientifique et Technologique, Ouagadougou, Burkina Faso., Shen Y; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Lanou HB; Institut de Recherche en Sciences de la Santé, Centre National de Recherche Scientifique et Technologique, Ouagadougou, Burkina Faso., Suri DJ; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA.; Department of Nutritional Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA., Garanet F; Institut de Recherche en Sciences de la Santé, Centre National de Recherche Scientifique et Technologique, Ouagadougou, Burkina Faso., Chui K; Department of Public Health and Community Medicine, Tufts University School of Medicine, Boston, MA, USA., Vosti S; Department of Agricultural and Resource Economics, Social Sciences and Humanities, University of California, Davis, Davis, CA, USA., Walton S; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Rosenberg I; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Webb P; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Rogers BL; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA.
Publikováno v:
Current developments in nutrition [Curr Dev Nutr] 2020 Jan 23; Vol. 4 (2), pp. nzaa006. Date of Electronic Publication: 2020 Jan 23 (Print Publication: 2020).
Autor:
Langlois BK; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Cliffer IR; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Nikiema L; Health Sciences Research Institute, National Center for Science and Technology Research, Ouagadougou, Burkina Faso., Suri DJ; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA.; Department of Nutritional Sciences, University of Wisconsin-Madison, Madison, WI, USA., Garanet F; Health Sciences Research Institute, National Center for Science and Technology Research, Ouagadougou, Burkina Faso., Shen Y; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Zeba AN; Health Sciences Research Institute, National Center for Science and Technology Research, Ouagadougou, Burkina Faso., Walton SM; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Lanou HB; Health Sciences Research Institute, National Center for Science and Technology Research, Ouagadougou, Burkina Faso., Webb P; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA., Rogers BL; Friedman School of Nutrition Science and Policy, Tufts University, Boston, MA, USA.
Publikováno v:
Current developments in nutrition [Curr Dev Nutr] 2020 Jan 06; Vol. 4 (2), pp. nzaa002. Date of Electronic Publication: 2020 Jan 06 (Print Publication: 2020).