Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Nijsse, Jaap"'
Publikováno v:
Frontiers in Food Science & Technology (2674-1121); 2024, p1-8, 8p
Autor:
Kornet, Cornelis, Venema, Paul, Nijsse, Jaap, van der Linden, Erik, van der Goot, Atze Jan, Meinders, Marcel
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2020 99
Autor:
Sankaran, Ashwin K., Nijsse, Jaap, Bialek, Lucy, Shpigelman, Avi, Hendrickx, Marc E., Van Loey, Ann M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2015 43:442-450
Autor:
da Silva, E. A. Amaral, Toorop, Peter E., Nijsse, Jaap, Bewley, J. Derek, Hilhorst, Henk W. M.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2005 Mar 01. 56(413), 1029-1038.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24031063
Autor:
Ahmad-Qasem, Margarita H.1 (AUTHOR), Nijsse, Jaap2 (AUTHOR), García-Pérez, José V.1 (AUTHOR) jogarpe4@tal.upv.es, Khalloufi, Seddik2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2017, Vol. 35 Issue 10, p1204-1213. 10p.
Autor:
Kuijk, Anke, Koppert, Remco, Versluis, Peter, van Dalen, Gerard, Remijn, Caroline, Hazekamp, Johan, Nijsse, Jaap, Velikov, Krassimir P.
Publikováno v:
Langmuir; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.