Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Niino, Tatsuhiro"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niino, Tatsuhiro ∗, Ishibashi, Tohru, Itho, Takeshi, Sakai, Senzo, Ishiwata, Hajimu, Yamada, Takashi, Onodera, Sukeo
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2002 780(1):35-44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abe Y; National Institute of Health Sciences: 1-18-1, Kamiyoga, Setagaya-ku, Tokyo 158-8501, Japan., Sugita T, Wakui C, Niino T, Yomota C, Ishiwata H, Tanamoto K, Maitani T
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2003 Jun; Vol. 44 (3), pp. 168-74.
Autor:
Sugita T; National Institute of Health Sciences: 1-18-1, Kamiyoga, Setagaya-ku, Tokyo 158-8501, Japan., Kawamura Y, Tanimura M, Matsuda R, Niino T, Ishibashi T, Hirabahashi N, Matsuki Y, Yamada T, Maitani T
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2003 Apr; Vol. 44 (2), pp. 96-102.
Autor:
Niino T; Tokyo Kenbikyo-in Foundation, Center of Food & Environmental Sciences: 44-1, Nihonbashi, Hakozaki-cho, Chuo-ku, Tokyo 103-0015, Japan., Asakura T, Ishibashi T, Itoh T, Sakai S, Ishiwata H, Yamada T, Onodera S
Publikováno v:
Shokuhin eiseigaku zasshi. Journal of the Food Hygienic Society of Japan [Shokuhin Eiseigaku Zasshi] 2003 Feb; Vol. 44 (1), pp. 13-8.