Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Nieves Lopez de Lerma"'
Publikováno v:
ResearcherID
Autor:
Georgiana-Diana Dumitriu (Gabur), Fernando Sánchez-Suárez, Rafael A. Peinado, Valeriu V. Cotea, Nieves López de Lerma, Iulian Gabur, Violeta Simioniuc
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 196 (2024)
Traditionally and alternatively aged wines’ odour activity values (OAVs) are investigated to differentiate and highlight the differences between the selected methods. An analysis of the volatile aroma compounds of wines derived from ageing in barre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/681c266786ea4e2c918ca411c5f3f494
Autor:
Georgiana-Diana, DUMITRIU (GABUR), Carmen, TEODOSIU, V. V., COTEA, R. A., PEINADO, Nieves, LOPEZ DE LERMA
Publikováno v:
Lucrari Stiintifice, Universitatea de Stiinte Agricole Si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad Iasi, Seria Horticultura; 2018, Vol. 61 Issue 2, p215-220, 6p
Autor:
María del Valle Palenzuela, Nieves López de Lerma, Fernando Sánchez-Suárez, Rafael Martínez-García, Rafael Andrés Peinado, Antonio Rosal
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 14, p 8001 (2023)
The application to agriculture of wheat-straw spent mushroom substrate amendments (compost/vermicompost) used to grow Pleurotus ostreatus has been analyzed. The study was conducted in a vineyard where the effect on (1) the physicochemical properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/934f23e6cdab49d7ac8946df42d530b7
Autor:
Francisco José Martín-García, Sandra Palacios-Fernández, Nieves López de Lerma, Teresa García-Martínez, Juan C. Mauricio, Rafael A. Peinado
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 6, p 541 (2023)
This study compares three yeast strains: two wild Saccharomyces cerevisiae strains (Sc1 and Sc5) and a commercial strain (Lc). The objective is to assess their fermentation efficiency and volatile compound production. The factors examined are yeast s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91a928fcd0d9446f88c1be2cb03abae0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.