Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Nieuwland, Maaike"'
Autor:
Ersch, Carsten, Meinders, Marcel B.J., Bouwman, Wim G., Nieuwland, Maaike, van der Linden, Erik, Venema, Paul, Martin, Anneke H.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2016 55:34-46
Autor:
Munialo, Claire Darizu, van der Linden, Erik, Ako, Komla, Nieuwland, Maaike, Van As, Henk, de Jongh, Harmen H.J.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:707-720
Autor:
Nieuwland, Maaike, Bouwman, Wim G., Pouvreau, Laurice, Martin, Anneke H., de Jongh, Harmen H.J.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:87-94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boon, Floor, van den Broek, Ben, Engelen-Smit, Nicole, Geerdink, Peter, Nieuwland, Maaike, Pouvreau, Laurice
The aim of this project was to investigate whether it is possible to extract functional proteins for human application from brown seaweed from the Dutch North Sea. To achieve this, knowledge about the molecular cell structures, location and function
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5ed364569fa374ba33b1bee3a8edc167
https://research.wur.nl/en/publications/functional-protein-extraction-from-brown-seaweed-from-the-north-s
https://research.wur.nl/en/publications/functional-protein-extraction-from-brown-seaweed-from-the-north-s
Autor:
Verkleij, Theo, Nieuwland, Maaike
Publikováno v:
Voedingsindustrie : vakblad, 25(2), 44-45
Een redelijk nieuwe methode om besmetting met ziekteverwekkers en bederf van producten te voorkomen, is het gebruik van atmosferische koude plasma. Met dit plasma kunnen vlees en vleesproducten niet-thermisch worden gepasteuriseerd. En het biedt meer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::b9288311d26ab0c27f896be3be5ef21e
https://research.wur.nl/en/publications/koude-plasma-in-de-vleesindustrie
https://research.wur.nl/en/publications/koude-plasma-in-de-vleesindustrie
Autor:
Verkleij, Theo, Nieuwland, Maaike
Publikováno v:
Dutch Food Industry, 25(2), 44-45
A relatively new method for preventing infection by germs and product deterioration is the use of cold, atmospheric-pressure plasma. With this plasma, meat and meat products can be pasteurised non-thermally, creating new possibilities.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::fca89b7e2cf8de3fae7879449d312c16
https://research.wur.nl/en/publications/cold-plasma-in-the-meat-industry
https://research.wur.nl/en/publications/cold-plasma-in-the-meat-industry
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raheem, Dele, Carrascosa, Conrado, Oluwole, Oluwatoyin Bolanle, Nieuwland, Maaike, Saraiva, Ariana, Millán, Rafael, Raposo, António
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2018, Vol. 58 Issue 3, p1-75, 75p