Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Nieto-Fabregat F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luciano Pirone, Ferran Nieto-Fabregat, Sonia Di Gaetano, Domenica Capasso, Rita Russo, Serena Traboni, Antonio Molinaro, Alfonso Iadonisi, Michele Saviano, Roberta Marchetti, Alba Silipo, Emilia Pedone
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 15; Pages: 8273
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences
Galectins (Gals) are small cytosolic proteins that bind β-galactoside residues via their evolutionarily conserved carbohydrate recognition domain. Their dysregulation has been shown to be associated with many diseases. Consequently, targeting galect
Autor:
Mateusz Pallach, Djamel Gully, Alba Silipo, Eric Giraud, Roberta Marchetti, Katarzyna A. Duda, Ferran Nieto Fabregat, Antonio Molinaro
Publikováno v:
ChemBioChem
ChemBioChem, Wiley-VCH Verlag, 2021, 22 (1), pp.147-150. ⟨10.1002/cbic.202000597⟩
ChemBioChem, Wiley-VCH Verlag, 2021, 22 (1), pp.147-150. ⟨10.1002/cbic.202000597⟩
International audience; Acetobacter pasteurianus, a member of the Alphaproteobacteria, is an acetic acid-producing bacterium present on sugar-rich substrates such as such as fruits, flowers and vegetables and traditionally used in the production of f