Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Nieto Martínez, Gema"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peñalver, Rocío1 (AUTHOR), Martínez‐Zamora, Lorena1 (AUTHOR), Lorenzo, José Manuel2,3 (AUTHOR), Ros, Gaspar1 (AUTHOR), Nieto Martínez, Gema1 (AUTHOR) gnieto@um.es
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2024, Vol. 12 Issue 1, p385-398. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martinez-Zamora, L., Lorenzo Rodríguez, J. M., Ros Berruezo, Gaspar Francisco, Nieto Martínez, Gema, Peñalver, R.
Publikováno v:
DIGITUM. Depósito Digital Institucional de la Universidad de Murcia
Fundacion Sancho el Sabio Fundazioa (FSS)
Fundacion Sancho el Sabio Fundazioa (FSS)
©. This manuscript version is made available under the CC-BY- 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ This document is the Published Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in Foods. To access the final edi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::af444a0156a8c913c2e4977afc306dca
http://hdl.handle.net/10201/119403
http://hdl.handle.net/10201/119403
Autor:
Nieto Martínez, Gema, Ros Berruezo, Gaspar Francisco, Fernández-López, J., Pérez-Álvarez, J., Peñalver, R., Viuda-Martos, M.
Publikováno v:
DIGITUM. Depósito Digital Institucional de la Universidad de Murcia
instname
instname
Citrus fruits (orange, lemon, mandarin, and grapefruit) are one of the most extensively cultivated crops. Actually, fresh consumption far exceeds the demand and, subsequently, a great volume of the production is destined for the citrus-processing ind
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::2d3136279231a4f985cbf19746bae2a9
http://hdl.handle.net/10201/119264
http://hdl.handle.net/10201/119264
Publikováno v:
DIGITUM. Depósito Digital Institucional de la Universidad de Murcia
instname
instname
Olive (Olea europaea) is one of the most extensive crops in the Mediterranean countries, and an important source of extra distinctive compounds that has been widely tested due to its known health benefits. Olive derivatives, such as extra virgin oliv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::d6ddbb03094ffaec0b67170f0b63706a
http://hdl.handle.net/10201/119404
http://hdl.handle.net/10201/119404
Publikováno v:
DIGITUM. Depósito Digital Institucional de la Universidad de Murcia
instname
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::e323db54c6e3aa519aa7eabf49f3e798
http://hdl.handle.net/10201/102144
http://hdl.handle.net/10201/102144
Autor:
Nieto Martínez, Gema
Publikováno v:
DIGITUM. Depósito Digital Institucional de la Universidad de Murcia
instname
instname
Tesis-Universidad de Murcia.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. T.M. 3820.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. T.M. 3820.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3870c7d94ca6a914c2e7604792a16c6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martínez Zamora, Lorena
Publikováno v:
DIGITUM. Depósito Digital Institucional de la Universidad de Murcia
instname
instname
La carne y los productos de origen animal y sus derivados son alimentos perecederos que sufren una pérdida gradual de calidad bromatológica durante su conservación, tanto en refrigeración, en atmósfera controlada, como en congelación. Es por el
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::9b380071a166f92ee6b6a6a9950eb688
http://hdl.handle.net/10201/76961
http://hdl.handle.net/10201/76961