Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"Nierenstein, M."'
The Transformation of Proteins into Fats during the Ripening of Cheese. (Preliminary Communication.)
Autor:
Nierenstein, M.
Publikováno v:
Proceedings of the Royal Society of London. Series B, Containing Papers of a Biological Character, 1911 Feb . 83(564), 301-304.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/80268
Autor:
Nierenstein, M.
Publikováno v:
Isis, 1931 Nov 01. 16(2), 439-446.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/224716
Autor:
Nierenstein, M.
Publikováno v:
Isis, 1932 Jan 01. 17(2), 408-411.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/224544
Autor:
Nierenstein, M., Chapman, P. F.
Publikováno v:
Isis, 1932 Oct 01. 18(2), 290-321.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/224532
Autor:
Sarton, George, Burke-Gaffney, W., Nierenstein, M., Sigerist, Henry E., Forbes, R. J., Marvin, F. S.
Publikováno v:
Isis, 1938 May 01. 28(2), 461-466.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/225702
Publikováno v:
Isis, 1939 Feb 01. 30(1), 95-99.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/225585
Autor:
Nierenstein, M.
Publikováno v:
Isis, 1934 Apr 01. 21(1), 123-130.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/224811
Autor:
Nierenstein, M., Price, Frances M.
Publikováno v:
Isis, 1934 Apr 01. 21(1), 52-56.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/224806
Autor:
Nierenstein, M.
Publikováno v:
Isis, 1936 Feb 01. 24(2), 367-369.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/225293
Autor:
Nierenstein, M.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1928 Aug 01. 2(3526), 223-223.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25329649