Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Niemirich, O."'
STUDY OF FUNCTIONAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF PLANT POWDERS FOR USE IN CONFECTIONERY INDUSTRY.
Autor:
Ianchyk, M.1 marfysha_777@mail.ru, Niemirich, O.2 avnemirich@mail.ru, Gavrysh, A.2 aquaaqua2@yandex.ua, Yanchyk, O.3 marfysha_777@mail.ru
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2016, Vol. 10 Issue 4, p31-36. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.