Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Nielsen, Per Væggemose"'
Autor:
Sørensen, Louise Marie, Jacobsen, Tomas, Nielsen, Per Væggemose, Frisvad, Jens Christian, Koch, Anette Granly
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 124(1):58-64
Autor:
Sørensen, Louise Marie, Nielsen, Kristian Fog, Jacobsen, Tomas, Koch, Anette Granly, Nielsen, Per Væggemose, Frisvad, Jens Christian
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2008 1205(1):103-108
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2005 104(1):51-60
Publikováno v:
Maisto chemija ir technologija, ISSN 1392-0227, 2007, T.41, Nr.2, p. 51-57
Viena iš pagrindinių duonos gedimo priežasčių yra pelėjimas. Pelėjimas lemia didelius ekonominius nuostolius, taip pat mikromicetų gaminami mikotoksinai gali sukelti vartotojų sveikatos problemas. Pastaruoju metu tarptautinėje praktikoje vi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1338::fafb0d72b91cbc4250da2120dde85cd4
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2007~ISSN_1392-0227.V_41.N_2.PG_51-57/DS.002.0.01.ARTIC
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2007~ISSN_1392-0227.V_41.N_2.PG_51-57/DS.002.0.01.ARTIC
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plackett, David V., Holm, Vibeke K., Johansen, Peter, Ndoni, Sokol, Nielsen, Per Væggemose, Sipilainen-Malm, Thea, Södergård, Anders, Verstichel, Steven
Publikováno v:
Packaging Technology & Science; Jan2006, Vol. 19 Issue 1, p1-24, 24p
Publikováno v:
Applied Spectroscopy; January 2005, Vol. 59 Issue: 1 p56-68, 13p
Autor:
Kuddy, Aprianto La'lang1 kuddy.keuda@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Social Science (2720-9938). 2021, p731-742. 12p.
Autor:
Haasum, Iben, Nielsen, Per Vaeggemose
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research 1996 32(4):329-337
Autor:
Jan Dijksterhuis, Robert A. Samson
For millennia, the presence of fungi in food has been both boon and bane to food stores. Fungi can spoil large quantities of food and produce dangerous toxins that threaten human health; however, fungal spoilage in certain foods can produce a unique,