Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Nielsen, Henrik K."'
Autor:
Bandara, Janitha C., Jayarathna, Chameera, Thapa, Rajan, Nielsen, Henrik K., Moldestad, Britt M.E., Eikeland, Marianne S.
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 14 December 2020 227
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Horn, Svein J., Estevez, Maria M., Nielsen, Henrik K., Linjordet, Roar, Eijsink, Vincent G.H.
Publikováno v:
In Bioresource Technology September 2011 102(17):7932-7936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bandara, Janitha C., Thapa, Rajan, Nielsen, Henrik K., Moldestad, Britt M. E, Eikeland, Marianne S.
Publikováno v:
Particulate Science & Technology; 2021, Vol. 39 Issue 2, p223-236, 14p
1. The consequences of reactions between protein and oxidizing lipids on the nutritional quality of food proteins have been investigated using a whey protein-methyl linolenate-water model system. 2. In rat assays, significant reductions were observed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______805::e1cb1a34ed0e5bb868c3edcaaf98494c
http://doc.rero.ch/record/298857/files/S0007114585000137.pdf
http://doc.rero.ch/record/298857/files/S0007114585000137.pdf
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters 2002 12(2):171-175
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Sep1985, Vol. 36 Issue 9, p893-907, 15p