Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Niell S"'
Autor:
García Carriquiry, I., Silva, V., Inchausti, P., Trasante, T., Niell, S., Azziz, G., Berro Pizzarossa, A., Saracho, W., Fernandez, G., Geissen, V.
Publikováno v:
In Agriculture, Ecosystems and Environment 28 February 2025 379
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Reviews in Analytical Chemistry, Vol 43, Iss 1, Pp 47-52 (2024)
The latest advances in honey trace contaminants analysis according to 70 articles gathered, mainly from the last 4 years, are critically reviewed, focusing on green and environmentally friendly aspects. Sample preparation protocols for multi-element
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b33dfd3a7da3450ca8019b69248fef8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niell, S.1 (AUTHOR), Pareja, L.1 (AUTHOR), Geis Asteggiante, L.1 (AUTHOR), Cesio, M.V.1 (AUTHOR), Heinzen, H.1 (AUTHOR) heinzen@fq.edu.uy
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2010, Vol. 27 Issue 2, p206-211. 6p. 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Reference Module in Biomedical Research 2015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.