Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Nieddu, Alessandra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marche, Chiara, Poulain, Michel, Nieddu, Alessandra, Errigo, Alessandra, Dore, Maria Pina, Mario Pes, Giovanni
Publikováno v:
Nutritional Neuroscience; Apr2024, Vol. 27 Issue 4, p382-391, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dore, Maria Pina, Fanciulli, Giuseppe, Manca, Alessandra, Cocco, Valentina, Nieddu, Alessandra, Murgia, Michele, Pes, Giovanni Mario
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Gastroenterology; Feb2021, Vol. 56 Issue 2, p171-176, 6p
Publikováno v:
Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigación
instname
instname
[EN] The intense industrial activity that took place over the past century resulted in large contaminated áreas. This is an important risk to human health and environmental safety. Recent biotechnological techniques for bioremediation include phytor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::90401a63f1abec7a4a14f424d4121bff
http://hdl.handle.net/10810/17986
http://hdl.handle.net/10810/17986
Autor:
Gambella, Filippo, Piga, Antonio <1965- >, Agabbio, Mario Carlo Salvatore, Nieddu, Alessandra, Milella, Giangiacomo
Four cultivars of plums of Sardinian germoplasm have been dried with forced air at 65°C. Fruits have been subjected to dewaxing treatments before processing, in order to remove the wax layer on the fruit surface and reduce the dehydration duration.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::982773a7abdc1ea35417b6fdaaecaf5a
http://eprints.uniss.it/1688/
http://eprints.uniss.it/1688/