Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Nidelet, Thibault"'
Autor:
Michel, Elisa, Masson, Estelle, Bubbendorf, Sandrine, Lapicque, Léocadie, Nidelet, Thibault, Segond, Diego, Guézenec, Stéphane, Marlin, Thérèse, Devillers, Hugo, Rué, Olivier, Onno, Bernard, Legrand, Judith, Sicard, Delphine
Publikováno v:
Peer Community Journal, Vol 3, Iss , Pp - (2023)
Preserving microbial diversity in food systems is one of the many challenges to be met to achieve food security and quality. Although industrialization led to the selection and spread of specific fermenting microbial strains, there are still ongoing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0997406ae0224b57a931b58e26834e62
Publikováno v:
In Food Microbiology August 2024 121
Autor:
Mietton, Lauriane, Mata-Orozco, Jennifer, Guezenec, Stephane, Marlin, Thérèse, Samson, Marie-Françoise, Canaguier, Elodie, Godet, Teddy, Nolleau, Valérie, Segond, Diego, Cassan, Denis, Baylet, Marc, Bedouelle, Pierre, Bonnel, Laurence, Bouquin, Hugo, Christin, Gilles, Courteau, Marine, Doucoure, Mahamé, Hazard, Victor, Kober, Tom, Montard, Alain, Nodet, Mariette, Parent, Myriam, Dalmasso, Christian, Gainon, Alexandra, Jouve, Olivier, Pichard, Stéphane, Puel, Johan, Simon, Robin, Nidelet, Thibault, Sicard, Delphine
Publikováno v:
In Food Microbiology April 2024 118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Collot, Dorian, Nidelet, Thibault, Ramsayer, Johan, Martin, Olivier C., Méléard, Sylvie, Dillmann, Christine, Sicard, Delphine, Legrand, Judith
Publikováno v:
Proceedings: Biological Sciences, 2018 Apr 01. 285(1876), 1-9.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26545160
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This archive will secure all the results link to study presenting the impact of milling type and leavening on the nutritional quality of flour and bread and the organoleptic quality of breads. This study is part of a participatory research project bu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::44f987b746a3bc0fe82cac5757fefecb
In this archive we present all the data and script of a study of the parallelism of microbial community successions during the establishment of new leavens.This study is part of the participatory research project built during the thesis with millers,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::15d7fe187878fe8e2295c681ce488473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eder, Matthias1, Nidelet, Thibault1, Sanchez, Isabelle1,2, Camarasa, Carole1, Legras, Jean-Luc1, Dequin, Sylvie1 sylvie.dequin@inrae.fr
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/7/2020, Vol. 10 Issue 1, p1-14. 14p.