Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Niculaua, M."'
Autor:
Toader, Ana Maria, Colibaba, Cintia Lucia, Luchian, Camelia Elena, Popîrdă, Andreea, Nechita, B., Iulia, Cerbu Maria, Cioroiu, B., Niculaua, M., Cotea, V. V.
Publikováno v:
Journal of Horticulture, Forestry & Biotechnology; 2023, Vol. 27 Issue 2, p77-82, 6p
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02032 (2019)
Most biochemical reactions involved in the wine-making process are catalyzed by enzymes. The use of enzymes of exogenous origin in wine production is due to the numerous technological and economical advantages demonstrated over time in the winemaking
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11faf06b7809444a99c20eb4a2c5b531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 30 June 2012 732:180-185
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cerbu, Maria Iulia, Cotea, V. V., Lucia, Cintia Colibaba, Niculaua, M., Ioana, Călin, Niță, R-G., Zamfir, C. I., Sandu-Ville, Tudose Şt.
Publikováno v:
Journal of Horticulture, Forestry & Biotechnology; 2021, Vol. 25 Issue 2, p96-100, 5p
Autor:
Roca, P., Scutaraşu, E.C., Cotea, V.V., Luchian, C.E., Colibaba, L.C., Katalin, N., Oprean, R., Niculaua, M.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.