Zobrazeno 1 - 10
of 901
pro vyhledávání: '"Nicolò, G"'
Surfaces capable of delaying the frosting passively and facilitating its removal are highly desirable in fields where ice introduces inefficiencies and risks. Coalescence jumping, enabled by highly hydrophobic surfaces, is already exploited to slow d
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2307.13091
Coalescence-jumping of condensation droplets is widely studied for anti-icing, condensation heat transfer, water harvesting and self-cleaning. Another phenomenon that is arousing interest for potential enhancements is the individual droplet self-ejec
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2306.17635
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 5 January 2025 301
Publikováno v:
Advanced Materials Interfaces, Vol 11, Iss 10, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Surfaces capable of delaying the frosting passively and facilitating its removal are highly desirable in fields where ice introduces inefficiencies and risks. Coalescence‐induced condensation droplets jumping (CICDJ), enabled on highly hyd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a71b010681d445a2954a993944c9607b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cultrera, Nicolò G. M.1 (AUTHOR) niccolo.cultrera@ibbr.cnr.it
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Apr2023, Vol. 24 Issue 8, p6890. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mousavi, Soraya, Mariotti, Roberto, Bagnoli, Francesca, Costantini, Lorenzo, Cultrera, Nicolò G. M., Arzani, Kazem, Pandolfi, Saverio, Vendramin, Giovanni Giuseppe, Torkzaban, Bahareh, Hosseini-Mazinani, Mehdi, Baldoni, Luciana
Publikováno v:
Annals of Botany, 2017 Jun 01. 119(8), 1305-1318.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26527462
Autor:
Soraya Mousavi, Roberto Mariotti, Vitale Stanzione, Saverio Pandolfi, Valerio Mastio, Luciana Baldoni, Nicolò G. M. Cultrera
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1945 (2021)
The extent and conditions of storage may affect the stability and quality of extra virgin olive oil (EVOO). This study aimed at evaluating the effects of different storage conditions (ambient, 4 °C and −18 °C temperatures, and argon headspace) on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79cc5cdad38b403c9b21dd7bfc4284a0