Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Nicolas Kolb"'
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 5, Iss 2 (2016)
In order to investigate the solubility of Stevioside and Rebaudioside A in different solvents (ethanol, water, ethanol:water 30:70 and ethanol:water 70:30), supersaturated solutions of pre-crystalized steviol glycosides were maintained at different t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49492b78e237406f89a86c418c490a9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liliana Celaya, Nicolás Kolb Koslobsky
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 3, Pp 354-360 (2024)
Research background. The process for producing purified steviol glycosides from Stevia rebaudiana leaves (stevia) generally involves pretreatments, extraction, purification and crystallization. Pre-extraction or defatting can sometimes be a part of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be68cad3ac4744349cfa7e96977391a3
Publikováno v:
Boletín de la Sociedad Argentina de Botánica, Vol 40, Iss 1-2, Pp 101-107 (2005)
The composition of the essentials oils of five species of Conyza Less from Argentina was determined by Gas Chromatography-Mass Spectrometer. This composition is associated to morphological and cytogenetic characters. The monoterpenes constitute more
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02045088f67b4e56b2e919c39d6837e6