Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Nicodemus Nuria"'
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 12, p 3389 (2021)
The study was carried out on individually and collectively housed growing rabbits from 34 to 63 days of age. Two experiments were conducted using three fat sources: Soybean oil (SBO), Soya Lecithin Oil (SLO), and Lard (L; Exp. 1), and SBO, Fish Oil (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3a3d67c190f402f9cbf8a7eb26713cc
Autor:
Al-Soufi, Sabela, García, Javier, Nicodemus, Nuria, Lorenzo, Jose M., Cegarra, Eugenio, Muíños, Antonio, Losada, Ana Paula, Miranda, Marta, López-Alonso, Marta
Publikováno v:
In Meat Science October 2024 216
Autor:
Puñal, Samuel Benítez *, Nicodemus, Nuria, Saiz del Barrio, Alejandro *, García-Ruiz, Ana Isabel *
Publikováno v:
In Poultry Science March 2024 103(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
In this review is summarized the last knowledge on rabbit doe nutrition, to complement the current nutritional requirements and strategies for the young and adult rabbit does, considering the production, health, and welfare issues. The rabbit doe mus
Autor:
Al-Soufi, Sabela, Nicodemus, Nuria, Carro, María Dolores, López-Alonso, Marta, Miranda, Marta, Muíños, Antonio, Cegarra, Eugenio, Vázquez-Belda, Beatriz, Domínguez, Herminia, Torres, María Dolores, Flórez-Fernández, Noelia, García, Javier
Publikováno v:
Agriculture; Basel; Oct2023, Vol. 13 Issue 10, p1995, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals; Volume 11; Issue 12; Pages: 3389
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Animals, Vol 11, Iss 3389, p 3389 (2021)
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Animals, Vol 11, Iss 3389, p 3389 (2021)
Simple Summary An increase in the fat content of the diet increases the dietary energy concentration, and consequently, the growth and feed efficiency of the animals. The fatty acids (FA) profile of the fat source can also affect animal body composit