Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Niamke, Sebastien"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djossou, Olga, Perraud-Gaime, Isabelle, Lakhal Mirleau, Fatma, Rodriguez-Serrano, Gabriela, Karou, Germain, Niamke, Sebastien, Ouzari, Imene, Boudabous, Abdellatif, Roussos, Sevastianos
Publikováno v:
In Anaerobe 2011 17(6):267-272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kouadio A. J. Laetitia, Kra K. A. Severin, Kouadio N. Joseph, Assoumou E. Carine, Gonety Tia, Niamke Sebastien
Publikováno v:
Journal of Food Research. 11:1
This study aims to verify the nutritional potential of three enriched flours that could be used to fight child malnutrition. To do this, it relies on a traditional dish prepared from senescent plantain called dockounou. Indeed, dockounou is a ready-t
Autor:
Coulibaly Kougoman Emmanuel, Dosso Mireille, Akpa Esso Eric, Niamke Sebastien Lamine, Coulibaly Kalpy-Julien, Goualie Glossi Bernadette, Thierry Lessoy
Publikováno v:
African Journal of Microbiology Research. 11:408-413
The various properties of lactic acid bacteria have made them good auxiliary in the manufacturing process in agro food industries and farms. They are widely used as probiotics which can be defined as living microorganisms that have beneficial effects
Autor:
Yao, Wilfried, Ginette Gladys DOUE, Ouattara, Honore, Goualie, Bernadette, Koua, Gisele, Niamke, Sebastien
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 41, Iss 1, Pp 131-146 (2017)
Web of Science
Web of Science
Bacillus sp. strains isolated from six main Ivorian cocoa producer regions were investigated based on their biochemical properties in order to select the best one as potential starter. Three mains technological and useful properties for good cocoa be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scholars Academic Journal of Biosciences
Scholars Academic Journal of Biosciences, AS Publishers, India 2019, 7 (4), pp.158-165. ⟨10.21276/sajb.2019.7.4.1⟩
Scholars Academic Journal of Biosciences, AS Publishers, India 2019, 7 (4), pp.158-165. ⟨10.21276/sajb.2019.7.4.1⟩
International audience; Original Research Article Acetic and lactic acids produced during cocoa fermentation impact strongly the quality of fermented cocoa beans and chocolate. In this study, acid production from various carbon source and environment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d1296d6be84e19791e8bc3e559471baf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02320665/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02320665/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Entomological Science. Dec2007, Vol. 10 Issue 4, p343-352. 10p. 1 Black and White Photograph, 5 Charts, 8 Graphs.