Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Nia, Yacine"'
Autor:
Vingadassalon, Noémie, Merda, Déborah, Felten, Arnaud, Chesnais, Virginie, Kourtis, Christos, Van Nieuwenhuysen, Tom, Nia, Yacine, Hennekinne, Jacques-Antoine, Cavaiuolo, Marina
Publikováno v:
In Food Microbiology January 2025 125
Autor:
Cavaiuolo, Marina, Lefebvre, Donatien, Mutel, Isabelle, Vingadassalon, Noémie, Merda, Déborah, Hennekinne, Jacques-Antoine, Nia, Yacine
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 June 2023 394
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Titouche, Yacine, Akkou, Madjid, Djaoui, Yasmina, Mechoub, Donia, Fatihi, Abdelhak, Campaña-Burguet, Allelen, Bouchez, Pascal, Bouhier, Laurence, Houali, Karim, Torres, Carmen, Nia, Yacine, Hennekinne, Jacques-Antoine
Publikováno v:
BMC Veterinary Research; 6/7/2024, Vol. 20 Issue 1, p1-10, 10p
Autor:
Titouche, Yacine, Akkou, Madjid, Campaña-Burguet, Allelen, González-Azcona, Carmen, Djaoui, Yasmina, Mechoub, Donia, Fatihi, Abdelhak, Bouchez, Pascal, Bouhier, Laurence, Houali, Karim, Nia, Yacine, Torres, Carmen, Hennekinne, Jacques-Antoine
Publikováno v:
Pathogens; May2024, Vol. 13 Issue 5, p408, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cavaiuolo, Marina, Lefebvre, Donatien, Mutel, Isabelle, Vingadassalon, Noémie, Merda, Déborah, Hennekinne, Jacques-Antoine, Nia, Yacine
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2024 409
Autor:
Minutillo, Raphaëlle, Pirard, Barbara, Fatihi, Abdelhak, Cavaiuolo, Marina, Lefebvre, Donatien, Gérard, Amaury, Taminiau, Bernard, Nia, Yacine, Hennekinne, Jacques-Antoine, Daube, Georges, Clinquart, Antoine
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 21, p4019, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.