Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Nićetin, Milica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šuput Danijela Z., Filipović Vladimir S., Lončar Biljana Lj., Nićetin Milica R., Knežević Violeta M., Lazarević Jasmina M., Plavšić Dragana V., Popović Senka Z., Hromiš Nevena M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 49, Iss 1, Pp 53-65 (2022)
The main aim of this research was to apply biopolymer coatings on osmotically dehydrated mushrooms and monitor their quality during storage. Mushrooms were osmotically dehydrated in sugar beet molasses (80% dry matter) under optimized conditions (45
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37d7fd4f72924f968ac0b8d5490e0961
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cvetković Biljana, Pezo Lato, Šimurina Olivera, Kojić Jovana, Krulj Jelena, Lončar Biljana, Nićetin Milica
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 25, Iss 1, Pp 24-27 (2021)
The aim of the present work is to determine the shelf life of osmodehydrated white cabbage in three different osmotic solutions. During 90 days of storage, chemical and color parameters were analysed together with the sensory acceptance and microbiol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93b4bdeaa7d745cd836f601f161124b6
Autor:
Filipović Jelena, Filipović Vladimir, Knežević Violeta, Lončar Biljana, Nićetin Milica, Ivanišević Dragan
Publikováno v:
Ekonomija: teorija i praksa, Vol 14, Iss 4, Pp 20-33 (2021)
Energy consumption reduction per unit of product' removed moisture is necessary to lower production costs and increase the overall efficiency of the dehydration process. The goal of this research was to analyse efficiency and economics of the peach i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9f756e188c240368ec29cdd72e3a6e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šuput Danijela, Lazarević Jasmina, Filipović Vladimir, Nićetin Milica, Knežević Violeta, Lončar Biljana, Pezo Lato
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 24, Iss 1, Pp 35-38 (2020)
This paper examines the effect of starch coating and the osmotic dehydration in sugar beet molasses on the microbiological stability of apples. One-half of the osmotically treated/untreated apples were protected by starch coating, resulting in four s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ef46ffc986f468cbc57157fa4723c20
Autor:
Šuput Danijela Z., Filipović Vladimir S., Lončar Biljana Lj., Nićetin Milica R., Knežević Violeta M., Lazarević Jasmina M., Plavšić Dragana V.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 47, Iss 2, Pp 175-187 (2020)
Mushrooms (Agaricus bisphorus) were osmotically dehydrated in sugar beet molasses solutions at concentrations of 60%, 70% and 80%d.m., at operating temperatures of 25 °C, 35 °C and 45 °C during 0.5h, 1h, 1.5h, 2h, 3h, and 5 hours. Moisture content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff9aabf1d38d4fbf9349ee27bfec8cc3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.