Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Ngwa F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Biotechnology & Bioengineering. 2
The spread of food spoilage microflora and food borne pathogenic bacteria are threat for food security and human health. The prolonged use of antibiotics or chemical preservatives to eradicate this microflora is disadvantageous because of the occurre
Autor:
Kamga Pangop Cr, Boukong A, Azinwi Tamfuh P, Bitom D, Cho-Ngwa F, Tabi Fo, Douanla Tapindje Dg
Publikováno v:
International Journal of Advanced Geosciences. 7:1
Soil acidity is a major factor limiting green beans (Phaseolus vulgaris L.) production in the Cameroon western Highland. A field experiment (split-plot layout) was conducted with seven dolomite treatments (tons ha-1): control or T0 (0), T1 (0.5), T2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Infectious Diseases December 2020 101 Supplement 1:314-314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.