Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Nguyen Thi Le Ngoc"'
Autor:
Nguyen Cong Ha, Trieu Minh Chi, Thieu Thi Ngoc Nu, Nguyen Thi Le Ngoc, Nguyen Duong Thanh Binh, Ibitoye Joshua Oladapo
Publikováno v:
International Food Research Journal. 29:49-57
To develop a value-added product from germinated brown rice (GBR), an experiment was developed to optimise the production conditions for a sweet beverage enriched with bioactive compounds (EBCSB) by optimising the A. oryzae spore ratio (0.3 - 0.6%),
Autor:
Nguyen Thi Ngoc Tuyet, Nguyen Cong Ha, Le Toan, Ibitoye Joshua Oladapo, Pham Thi Ngoc Nhu, Le Thi Bich Hiep, Nguyen Thi Le Ngoc, Khuu Thi Ngoc Han, Le Thi Hong Nho, Huynh Cam Nhu
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 30:642-657
The effect of dietary supplementation of Flammulina velutipes concentrated extract (CE) on catfish fillet quality under cool preservation was evaluated. The catfish were fed by feed supplementing w...
Autor:
Le Thi Hong Nho, Nguyen Thi Le Ngoc, Le Thi Bich Hiep, Nguyen Thi Ngoc Tuyet, Nguyen Cong Ha, Le Van Toan
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Autor:
Nguyen Cong Ha, Nguyen Thanh Binh, Nguyen Thi Le Ngoc, Dai Thi Xuan Trang, Co Hong Son, Do Thi Thao, Ibitoye Joshua Oladapo, T.T.A. Ngoc
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 44
Germinated brown rice (GBR) consists of bioactive compounds (BCs) that are very useful for diabetes treatment. Modified GBR-based flour (MGBRF) was produced by modifying the starch in GBR with 0, 299.19, 598.38, and 897.57 U/ml of cyclodextrin glycos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tạp chí Khoa học Đại học Cần Thơ, Vol 55, Iss CĐ Công nghệ Sinh học (2019)
Cám gạo là một trong những nguồn phụ phẩm từ công nghiệp chế biến gạo với hàm lượng protein cao. Để nâng cao giá trị của nguồn phụ phẩm này, nghiên cứu thủy phân protein từ cám gạo của giố
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b83bb487c8e3497b9f5b0c0789a64636