Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Nguyen, Loc Thai"'
Autor:
Ha Chi, Nguyen Nhat, Kim Oanh, Nguyen Thi, Winijkul, Ekbordin, Xue, Wenchao, Nguyen, Loc Thai
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 15 December 2023 348
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2023 117
Autor:
Le, Truong Dang, Phasupan, Pimonpan, Visaruthaphong, Kanet, Chouwatat, Patcharida, Thi Thu, Vu, Nguyen, Loc Thai *
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2021 30
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry August 2021 140
Publikováno v:
In Journal of Photochemistry & Photobiology, B: Biology August 2021 221
Autor:
Nguyen, Loc Thai
High pressure processing (HPP; 100-700 MPa at temperatures < 45°C) and pressure-assisted thermal processing (PATP) (500-700 MPa; 90-120°C) have been used to inactivate pathogenic and spoilage bacteria and produce high quality foods. The objectives
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=osu1259093512
Publikováno v:
In Photodiagnosis and Photodynamic Therapy December 2020 32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Talanta 15 August 2018 186:286-292