Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Ngouno AT"'
Autor:
Ngoh Newilah, Gérard, Kendine Vepowo, Cédric, Nya Nzimi, Raymonde, Kuate Kengne, Cédric, Takam Ngouno, Annie, Nana, Claudin Karim, Meli Meli, Vivien, Gouado, Inocent, Dufour, Dominique, Mbeguie‐A‐Mbeguie, Didier
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4838-4850, 13p
Autor:
Newilah, Gérard Ngoh, Kendine Vepowo, Cédric, Ngouno, Annie Takam, Kamgo, Dallonnes Fangueng, Nzimi, Raymonde Nya, Tembe, Jonas Tembe, Ngombi, Eric Ngombi, Gouado, Inocent, Deuscher, Zoé, Bouniol, Alexandre, Ayetigbo, Oluwatoyin, Dufour, Dominique
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4540-4550, 11p
Autor:
Vepowo, Cédric Kendine, Ngoh Newilah, Gérard, Mananga, Marlyne‐Joséphine, Kamgo, Dallonnes Fangueng, Ngouno, Annie Takam, Gouado, Inocent, Dufour, Dominique, Bouniol, Alexandre
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4818-4828, 11p
Autor:
Ngoh Newilah, Gérard, Wambo, Pascal, Vepowo, Cédric Kendine, Ngouno, Annie Takam, Ngoungoure, Solange Ulrich Manjia, Tembe, Jonas Tembe, Nkouandou, Mama, Ngombi, Eric Ngombi, Fokou, Elie, Etoa, François‐Xavier, Dufour, Dominique
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4829-4837, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gérard Ngoh Newilah, Pascal Wambo, Cédric Kendine Vepowo, Annie Takam Ngouno, Solange Ulrich Manjia Ngoungoure, Jonas Tembe Tembe, Mama Nkouandou, Eric Ngombi Ngombi, Elie Fokou, François‐Xavier Etoa, Dominique Dufour
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
BACKGROUND: Bananas and plantains are important food sources for many people in the world. Their high starch content places them among the highest energy providers. This study aimed to determine the effects of altitude on banana starch properties in
Autor:
Vepowo, Cédric Kendine, Ngoh Newilah, Gérard, Mananga, Marlyne‐Joséphine, Fangueng Kamgo, Dallonnes, Ngouno, Annie Takam, Gouado, Inocent, Dufour, Dominique, Bouniol, Alexandre
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Background: Plantains are of major importance in the diet of many African populations. Plantains undergo many processing techniques at different ripening stages. Boiling is the most common method of processing plantains in Cameroonian households. Thi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::9a0303905ae10ebf4b0d51103e19529d
http://agritrop.cirad.fr/605074/
http://agritrop.cirad.fr/605074/