Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Ngongoni, Nobbert T"'
Autor:
Katsande, Simbarashe, Baloyi, Joseph J., Nherera-Chokuda, Florence V., Ngongoni, Nobbert T., Gusha, Jacob, Matope, Gift, Zvinorova, Plaxedis I.
Publikováno v:
African Journal of Range and Forage Science; Vol 35, No 2 (2018); 131-135
This study was conducted to determine the amino acid profiles and rumen degradability of amino acids of three cultivated forage legumes – velvet bean (Mucuna pruriens), cowpea (Vigna unguiculata) and silverleaf desmodium (Desmodium uncinatum) – u
Autor:
Katsande, Simbarashe, Baloyi, Joseph J, Nherera-Chokuda, Florence V, Ngongoni, Nobbert T, Matope, Gift, Zvinorova, Plaxedis I, Gusha, Jacob
Publikováno v:
African Journal of Range and Forage Science; Vol 33, No 1 (2016); 53–58
This study examined the effects of adding forage legumes as protein supplements to poor-quality natural pasture (veld) hay offered to goats on microbial protein yield and nitrogen metabolism. Four indigenous Nguni-type goats were used in a 4 × 4 Lat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.