Zobrazeno 1 - 10
of 388
pro vyhledávání: '"Ngoc Duc An"'
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 1741-51 (2024)
The peel and pulp of soursop are ideal for creating a new tea product, offering a unique flavor compared to traditional leaf tea. This study develops mathematical models to describe the drying process, decomposition of bioactive components, and antio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff799c0ba8f44a428a4af62d58e6e6a5
Autor:
Pham Binh An, Tran Thi Yen Nhi, Nguyen Tung Xuan Tan, Dao Tan Phat, Ngo Hoang Duy, Vu Ngoc Duc
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 75-8 (2024)
Cashew apple is a source of by-products in the cashew industry. Powder products provide convenience to the process of use, transport, and preservation of nutrients. In this study, the production of soluble powder from cashew apples was developed thro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/634308b70a58413eb3b4028a329d6f66
Autor:
Le, Ngoc Duc, Jolicoeur, Thierry
Publikováno v:
Physical Review B107, 125129 (2023)
We study the fractional quantum Hall effect in the central Landau level of bilayer graphene. By tuning the external applied magnetic field and the electric bias between the two layers one can access a regime where there is a degeneracy between Landau
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2210.07787
Autor:
Pham, Binh An1 (AUTHOR), Vu, Ngoc Duc1 (AUTHOR), Phan, Pham Hong2 (AUTHOR), Long, Huynh Bao2 (AUTHOR), Long, Tran Bach3 (AUTHOR), Pham, Van Thinh2 (AUTHOR) thinhpv@huit.edu.vn, Singh, Ajay (AUTHOR) ajay3singh@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 11/20/2024, Vol. 2024, p1-12. 12p.
Autor:
Le, Ngoc Duc, Jolicoeur, Thierry
Publikováno v:
Phys. Rev. B105, 075203 (2022)
We study spin and valley ordering in the quantum Hall fractions in monolayer graphene at Landau level filling factors $\nu_G=-2+n/3$ $(n=2,4,5)$. We use exact diagonalizations on the spherical as well as toroidal geometry by taking into account the e
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2111.15453
Autor:
Ngoc Duc Vu, Nguyen Hong Khoi Nguyen, Thanh Truc Tran, Tran Bach Long, Lam Van Tan, Tran Thi Yen Nhi
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 13, Iss 1 (2024)
The sun-dried method is popular for producing dried Sergestid shrimp in Vietnam, but maintaining consistent product quality across seasons is challenging due to its dependence on weather conditions. A previous study used convection drying at a labora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81506c77848941f583821fa5ebbc532a
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 12, Pp 118442-118452 (2024)
Non-linearities and unmodeled dynamics in the control system inevitably degrade the quality and reliability of voltage stabilization performance in DC-DC buck converters. Reinforcement Learning (RL) is an emerging method to mitigate this issue. Howev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e72a303b1bda420880436328118746b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.