Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ngo, Hai Hoang Tuan"'
Autor:
Ngo, Hai Hoang Tuan, Dang-Xuan, Sinh, Målqvist, Mats, Nguyen-Thanh, Luong, Pham-Duc, Phuc, Nguyen-Hong, Phi, Le-Thi, Hang, Nguyen-Viet, Hung, Le, Trang Thi-Huyen, Grace, Delia, Lindahl, Johanna F., Unger, Fred
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 December 2023 406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ngo, Hai Hoang Tuan
Pork is the most popular and consumed meat in Vietnam, and the preference among consumers for fresh and “warm” pork makes the traditional pork value chain dominate the pork industry. This thesis assessed microbial contamination in pork, then eval
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______361::6127a2e0c31eac4ff978e86aaba47178
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-500713
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-500713
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.