Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Ngassoum, MB"'
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 28, Iss 3, Pp 153-160 (2010)
Microbiological Quality of Kilishi (Traditional Dried Beef) Produced in Ngaoundere, Cameroon. In order to verify the hypothesis that the total microbial load of kilishi samples and the strain of micro-organism they contain would have an influence on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d4640eac6ae4ecdba4a524df2940571
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 26, Iss 2, Pp 78-83 (2008)
Essential oils of Ocimum gratissimum and Plectranthus glandulosus leaves were extracted by steam distillation and analysed by GC-MS, and their effects on growth and aflatoxin B1 production by Aspergillus flavus were tested at five levels (i.e 200, 40
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56999b15c6a645b7add9d6b0228b0975
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 7, No 5 (2007)
Animal feed is food constituted for breeding stock animals because it possesses vital nutrients for animal growth. Animal feed or their ingredients as constituted by cereal flour and are stored after formulation for ulterior breeds. These provender o
Publikováno v:
Afrique Science: Revue Internationale des Sciences et Technologie; Vol 10, No 4 (2014); 135-145
Dans le souci d’évaluer l’influence possible des activités anthropiques sur les eaux de surface à Ngaoundéré, des analyses des paramètres physico-chimiques et bactériologiques indicateurs de pollution ont été effectuées sur dix sept (17
Publikováno v:
Cameroon Journal of Experimental Biology; Vol 3, No 1 (2007); 11-19
La principale contrainte a la reussite du stockage des grains est la pression depredatrice des ravageurs. Dans la province de l'Adamaoua (Cameroun), des echantillons de maTs ont ete preleves dans les huit principaux bassins de production et mis en ob
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 13, No 1 (2013); 7325-7338
Maize occupies an important place in the resolution of food insecurity problems in the sub-Saharan region of Africa. However due to poor post-harvest technologies, more than 35% of annual crop yield is often lost during storage as a consequence of in
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 4, No 4 (2010)
Nowadays, chemical control strategies in crop protection are mostly based on biopesticides or on low persistence synthetic molecules. These tools are alternatives of some products exhibiting adverse effects on consumers and polluting environment. Bio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.