Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Ngangoum, Eric Serge"'
Autor:
Wiyeh Claudette Bakisu Muala, Taguimtsob Kenne Charnelle, Tonfack Djikeng Fabrice, Tiencheu Bernard, Mbeng Nyemb Ghislain, Ngangoum Eric Serge
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101080- (2024)
This work aimed to formulate adequate weaning food with acceptable protein and mineral contents from yellow maize and red millet enriched with pretreated Parkia biglobosa (PB). PB seeds were boiled to facilitate dehulling. The dehulled seeds were div
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34f03e18143e438d8be67758d9d4a5c7
Autor:
Djikeng, Fabrice Tonfack, Ewusi, Kate Eyole Koffi, Ngangoum, Eric Serge, Sylvia, Veshe-Teh Zemoh Ninying, Nyemb, Ghislain Mbeng, Tiencheu, Bernard
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:1584-1591
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Mezajoug Kenfack, Laurette Blandine, Ngangoum, Eric Serge, Nzali, Horliane Ghomdim, Djiazet, Stève, Mekongo Otabela, Joseph Pascal, Tchiégang, Clergé
Publikováno v:
In Heliyon August 2023 9(8)
Autor:
Wiyeh Claudette Bakisu Muala, Tonfack Djikeng Fabrice, Noumo Ngangmou Thierry, Ngangoum Eric Serge
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2023 (2023)
Afrostyrax lepidophyllus seed is a nontimber forest product which has a strongly ferocious smell of garlic or onion. It is widely used in central and west Africa in traditional medicine and as spices. The seeds used as spices are generally roasted in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b140ecdda4a84befa0b37e8e1e7c0c1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghomdim, Horliane Nzali, Mezajoug, Laurette Blandine Kenfack, Ngangoum, Eric Serge, Djiazet, Steve, Tchiegang, Clergé
Publikováno v:
Journal of Food Stability; Vol. 6 No. 2 (2023); 51-65
Sardina pilchardus commonly known as sardine is a fish species abundantly fished for in the Far-North Region of Cameroon mostly from September to November each year. In this Region, the main fishing points are the Logone and Chari rivers and the Maga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wysenyuy Berinyuy Hans, Mbeng Nyemb Ghislain, Ndomou Houketchang Serges Cyrille, Nzwinda Mbite Audrey Therese, Ngangoum Eric Serge
Publikováno v:
Journal of Food Stability. 1:28-35
Autor:
Tchiégang Clergé, Ngangoum Eric Serge, Mezajoug Kenfack Laurette Blandine, Kensah Marianne Mugob Bonyesih, DjiazetStève
Publikováno v:
Journal of Nutritional Health & Food Science. 6:1-14