Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ng'ang'a F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abong' GO; Department of Food Science, Nutrition and Technology University of Nairobi Nairobi Kenya.; Biosciences Eastern and Central Africa International Livestock Research Institute Nairobi Kenya., Muzhingi T; Food and Nutritional Evaluation Laboratory International Potato Centre Nairobi Kenya., Okoth MW; Department of Food Science, Nutrition and Technology University of Nairobi Nairobi Kenya., Ng'ang'a F; Biosciences Eastern and Central Africa International Livestock Research Institute Nairobi Kenya., Emelda Ochieng P; Biosciences Eastern and Central Africa International Livestock Research Institute Nairobi Kenya., Mbogo DM; Food and Nutritional Evaluation Laboratory International Potato Centre Nairobi Kenya., Malavi D; Food and Nutritional Evaluation Laboratory International Potato Centre Nairobi Kenya., Akhwale M; Kenya Agricultural & Livestock Research Organization (KALRO) Kakamega Centre-Root and Tuber Crops Program Kakamega Kenya., Ghimire S; Biosciences Eastern and Central Africa International Livestock Research Institute Nairobi Kenya.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2020 Dec 25; Vol. 9 (2), pp. 1070-1078. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 25 (Print Publication: 2021).
Autor:
Niyibituronsa M; Rwanda Agriculture Board Kigali Rwanda.; Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology Nairobi Kenya.; Biosciences Eastern and Central Africa-International Livestock Research Institute Hub Nairobi Kenya., Onyango AN; Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology Nairobi Kenya., Gaidashova S; Rwanda Agriculture Board Kigali Rwanda., Imathiu S; Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology Nairobi Kenya., Uwizerwa M; Rwanda Agriculture Board Kigali Rwanda., Ochieng EP; Biosciences Eastern and Central Africa-International Livestock Research Institute Hub Nairobi Kenya., Ng'ang'a F; Biosciences Eastern and Central Africa-International Livestock Research Institute Hub Nairobi Kenya., Birungi J; Biosciences Eastern and Central Africa-International Livestock Research Institute Hub Nairobi Kenya., Ghimire S; Biosciences Eastern and Central Africa-International Livestock Research Institute Hub Nairobi Kenya., Harvey J; Biosciences Eastern and Central Africa-International Livestock Research Institute Hub Nairobi Kenya.; Feed the Future Innovation Lab for the Reduction of Post-Harvest Loss, and Department of Plant Pathology Kansas State University Manhattan New York.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2018 Oct 25; Vol. 7 (2), pp. 457-464. Date of Electronic Publication: 2018 Oct 25 (Print Publication: 2019).