Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Neves, Valdir Augusto"'
Autor:
Amaral, Ana Lucia, Ferreira, Ederlan Souza, Silva, Maraiza Aparecida, Neves, Valdir Augusto, Demonte, Aureluce
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2017, Vol. 47, Issue 6, pp. 907-916.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-05-2017-0089
Publikováno v:
In Food Research International November 2016 89 Part 1:756-763
Autor:
Ferreira, Ederlan de Souza, Silva, Maraiza Aparecida, Demonte, Aureluce, Neves, Valdir Augusto
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods 2010 2(4):275-283
Autor:
Ms.. Amaral, Ana Lucia, Prof.. Ferreira, Ederlan Souza, Dr.. Neves, Valdir Augusto, Demonte, Aureluce
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2014, Vol. 44, Issue 5.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-10-2013-0115
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2008 41(7):1244-1251
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neves, Valdir Augusto
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4e1c1ec33f406fb187c4e03eeb94d4af
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Volume: 51, Issue: 3, Pages: 269-275, Published: SEP 2001
The chickpea seed germination was carried out in 6 days. During the period it was observed a little variation on total nitrogen contents, however the non protein nitrogen was double. A decrease of 19.1 and 20.6% in relation to total nitrogen was obse
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::5e379be1ac1e3fb0eddc61e89d128172
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222001000300009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222001000300009&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.