Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Neves, Nathália de Andrade"'
Autor:
Andressa, Irene, Amaral e Paiva, Maria José do, Pacheco, Flaviana Coelho, Santos, Fábio Ribeiro, Cunha, Jeferson Silva, Pacheco, Ana Flávia Coelho, Neves, Nathalia de Andrade, Vendruscolo, Raquel Guidetti, Schmiele, Marcio, Tribst, Alline Artigiani Lima, Vieira, Érica Nascif Rufino, Leite Júnior, Bruno Ricardo de Castro
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Silva, Isabela de Morais, Silva, Mauro Ramalho, Augusti, Rodinei, Melo, Júlio Onésio Ferreira, Schmiele, Marcio, Neves, Nathalia de Andrade
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neves, Nathália de Andrade
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVUniversidade Federal de ViçosaUFV.
Submitted by Reginaldo Soares de Freitas (reginaldo.freitas@ufv.br) on 2017-03-24T17:21:03Z No. of bitstreams: 1 texto completo.pdf: 803603 bytes, checksum: 0edd3bbfea02875773251ed7c802c970 (MD5)
Made available in DSpace on 2017-03-24T17:21:03Z
Made available in DSpace on 2017-03-24T17:21:03Z
Externí odkaz:
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/9886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neves, Nathália de Andrade, Stringheta, Paulo César, Gómez-Alonso, Sergio, Hermosín-Gutiérrez, Isidro
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2018 252:61-71
Autor:
Nascimento, Glauce Kelly Silva do, Silva, Michelle Santos, Andressa, Irene, Fagundes, Mariane Bittencourt, Vendruscolo, Raquel Guidetti, Oliveira, Josimar Rodrigues, Barcia, Milene Teixeira, Benassi, Vivian Machado, Neves, Nathália de Andrade, Lima, Cristiane Teles, Schmiele, Marcio
Publikováno v:
Metabolites (2218-1989); Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p35, 27p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Cristiane Teles, Lima, Nicole Guimarães, Rodrigues, Sander Moreira, Neves, Nathália de Andrade, Meza, Silvia Leticia Rivero, Schmiele, Marcio
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 11; e34111133337
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 11; e34111133337
Research, Society and Development; v. 11 n. 11; e34111133337
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 11; e34111133337
Research, Society and Development; v. 11 n. 11; e34111133337
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Gluten-associated enteropathies have been on the agenda today. With this, the food industry shows interest in adapting conventional foods made with wheat flour to gluten-free flour to meet this market niche. Thus, this work evaluated the physicochemi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::070bbb533e852d5e046df2c7f0684918
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/33337
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/33337