Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Neverov E."'
Autor:
Neverov E., Korotkih P.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 3, Pp 383-389 (2019)
There is a growing demand for rapid cooling in modern food industry. Traditional methods of fish cooling involve cold air, cold liquid, and ice. These methods have a number of disadvantages. For instance, they may have a negative effect on the appear
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dac5bc5b491d47d2beab6c606ccef2e9
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 1, Pp 104-112 (2019)
The research features the rational conditions of the process of rapid freezing for unpackaged small-sized foods by the method of continuous and discrete heat sink. The paper presents a graphical interpretation of the calculations of the average volum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b2353b64ea14978b42a6909e2f76aba
Publikováno v:
International Journal of Agriculture & Biosciences; 2024, Vol. 13 Issue 3, p444-448, 5p
Publikováno v:
Caspian Journal of Environmental Sciences; Dec2023, Vol. 21 Issue 5, p1239-1245, 7p
Publikováno v:
Automatic Control & Computer Sciences; Dec2022, Vol. 56 Issue 8, p994-1006, 13p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1112 Issue 1, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 979, p1-5, 5p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2021, Vol. 2389 Issue 1, p1-5, 5p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2021, Vol. 839 Issue 4, p1-5, 5p