Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Neto, Raimundo Pinheiro"'
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 25 No 2 (2003); 393-398
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 25 n. 2 (2003); 393-398
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 25 n. 2 (2003); 393-398
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The profile of the mechanical soybean harvest was evaluated in Maringá, State of Paraná, determining pre-harvest losses, header losses, combining total losses, crop total losses, the amount of MOG (other material different from the grain) and the a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::21d7dec96170791188e14e01ec0fd0c5
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/1995
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/1995
Autor:
Lopes, Reny Adilmar Prestes, Neto, Raimundo Pinheiro, Braccini, Alessandro de Lucca e, Souza, Eduardo Godoy de
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 29 No 4 (2007); 507-515
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 29 n. 4 (2007); 507-515
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 29 n. 4 (2007); 507-515
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
This study evaluated the performance of the soybean under the influence of vegetal covering and soil management in Red Latosol dystrofic. Oats, turnip, hairy vetch, pea, millet and lupine were used. The study evaluated height and density of plants, h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bb0a6a15803834bda4d3a2cdf888dd0c
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/413
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/413
Autor:
Melo, Dirceu de, Pereira, Joaquim Odilon, Souza, Eduardo Godoy de, Filho, Antonio Gabriel, Nóbrega, Lucia Helena Pereira, Neto, Raimundo Pinheiro
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 29 No 2 (2007); 173-178
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 29 n. 2 (2007); 173-178
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 29 n. 2 (2007); 173-178
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The energetic balance permits to identify all the possible energy inputs and output in the production system, resulting in the final energetic balance of the productive process. The determination of better strategies to opt for the agricultural produ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f4f66cde9886859214b70fabd776200f
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/233
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/233
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coelho, Edy Célia, de Souza, Eduardo Godoy, Uribe-Opazo, Miguel Angel, Neto, Raimundo Pinheiro
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy; 2009, Vol. 31 Issue 1, p165-174, 10p, 15 Black and White Photographs, 2 Diagrams, 3 Charts, 1 Graph