Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Net portal flux"'
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2020)
Abstract Background Determination of nutrient requirements in the late gestating and lactating sows is essential to optimize sow productivity. The objectives of the present study were to quantify amino acid (AA) fluxes and heat production across port
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35a2ccd12bc841c7855cb4028edff46c
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 5, Pp 100197- (2021)
Betaine is an osmolyte with the potential to increase volatile fatty acids (VFAs) production and hence improve intestinal health.The present study investigated how betaine affects portal and arterial concentrations and net portal absorption (NPA) of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b207f93328094ade9f26e7432eece2a7
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2020)
Hu, L, Kristensen, N B, Che, L, Wu, D & Theil, P K 2020, ' Net absorption and liver metabolism of amino acids and heat production of portal-drained viscera and liver in multiparous sows during transition and lactation ', Journal of Animal Science and Biotechnology, vol. 11, no. 1, 5 . https://doi.org/10.1186/s40104-019-0417-7
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2020)
Hu, L, Kristensen, N B, Che, L, Wu, D & Theil, P K 2020, ' Net absorption and liver metabolism of amino acids and heat production of portal-drained viscera and liver in multiparous sows during transition and lactation ', Journal of Animal Science and Biotechnology, vol. 11, no. 1, 5 . https://doi.org/10.1186/s40104-019-0417-7
Background Determination of nutrient requirements in the late gestating and lactating sows is essential to optimize sow productivity. The objectives of the present study were to quantify amino acid (AA) fluxes and heat production across portal-draine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition, 78(4), 533-544
British Journal of Nutrition 78 (1997) 4
British Journal of Nutrition 78 (1997) 4
The ileal digestibilities of maize starch and native pea starch do not differ. However maize starch is digested faster than pea starch and the ileal amino acid digestibility of a diet containing pea starch is lower. In the present study, the net port
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::663f7fc8a165d245b2eae74e6a703a2a
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-source-on-net-portal-flux-of-glucose-lactate-volatile-f
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-source-on-net-portal-flux-of-glucose-lactate-volatile-f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.