Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Nero d'Avola"'
Publikováno v:
OENO One, Vol 57, Iss 4 (2023)
To sustain the Australian wine sector, it needs to adopt innovative strategies to adapt to rising temperatures brought by climate change. A potential approach is cultivating more drought-resistant emerging grape varieties with diverse flavour profile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7038ec146a14cf58e46562a2dbcf333
Autor:
Sue Bastian
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 1 (2021)
To endure the challenge of climate change, the Australian wine industry could adopt new wine grape varieties more tolerant of these pending conditions. The aims of this study were to (i) generate sensory profiles and (ii) gain knowledge about Austral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/552d4dbfce98458f967f0bbec7d236b9
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 2 (2021)
To endure the challenge of climate change, the Australian wine industry could adopt new wine grape varieties more tolerant of these pending conditions. The aims of this study were to (i) generate sensory profiles and (ii) gain knowledge about Austral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7d0d365da6940a2a3fff616d84ad5f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Garofalo Giuliana, Busetta Gabriele, Alfonzo Antonio, Francesca Nicola, Moschetti Giancarlo, Settanni Luca, Gaglio Raimondo
The aim of this study was to produce an ovine pressed cheese with high polyphenol content. To this purpose, fresh Primosale Pecorino cheese was soaked for seven days in Nero d’Avola wine (NDW) and was indicated as experimental cheese production (EP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::f72eeafa5a9c0791178e42d2d5f9ec52
http://hdl.handle.net/10447/548461
http://hdl.handle.net/10447/548461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Allegra, Elisabetta Nicolosi, Alan N. Lakso, Alessandra Gentile, Gaetano Distefano, Filippo Ferlito
Background and Aims Generally, grapevine roots have been less studied than the above‐ground parts of the plant. Here we analyse scion–rootstock interactions in mature vines growing in a heavy clay soil in a climate characterised by severe summer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::898b1eaac557c67970dbcb44d964c32a
http://hdl.handle.net/20.500.11769/411772
http://hdl.handle.net/20.500.11769/411772
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 2 (2021)
To endure the challenge of climate change, the Australian wine industry could adopt new wine grape varieties more tolerant of these pending conditions. The aims of this study were to (i) generate sensory profiles and (ii) gain knowledge about Austral
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.